top of page

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καλωσορίσατε στο www.babydecor.gr
Το www.babydecor.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης "ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ" (ΑΦΜ 139898149 Δ.Ο.Υ. ΚΑΒΑΛΑΣ).


 Η εταιρεία "ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ" έχει το δικαίωμα να καταργεί όρους συναλλαγής ή να τροποποιεί αυτούς. Οι νέοι όροι θα ισχύουν από της αναρτήσεώς τους στην ιστοσελίδα μας και κάθε συναλλαγή η οποία θα πραγματοποιείται από της αναρτήσεώς τους και εφεξής θα θεωρείται ότι γίνεται ανεπιφύλακτα αποδεκτή από τους συναλλασσομένους. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν καθυστερήσεις, διακοπές ή ελαττώματα της ιστοσελίδας ή για την διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών τρίτων στο διαδίκτυο. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανιστεί με ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή χωρίς ιδιαίτερη ένδειξη που να την δικαιολογεί επικοινωνήστε μαζί μας πριν το παραγγείλετε.  


Η εταιρεία "ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ" δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας ή για την επικοινωνία με αυτούς. Οι πελάτες με μόνη τη χρήση της ιστοσελίδας μας παρέχουν στην εταιρία τη συναίνεσή τους για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων δικαιουμένων σε κάθε στάση της μεταξύ μας συνεργασίας να ασκήσουν εγγράφως το δικαίωμα αντιρρήσεως (αρ. 13 ν. 2472/97). Άρση της προστασίας αυτής επιτρέπεται μόνο όπου προβλέπεται από το νόμο.


Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από το διαδικτυακό μας κατάστημα παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συναλλαγής που θα βρείτε στις υποκαρτέλες της καρτέλας «Όροι Χρήσης». Οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συναλλαγής  όπως αυτές ορίζονται στο νόμο και στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διαφορά η οποία τυχόν θα προκύψει σε οποιοδήποτε στάδιο της μεταξύ μας συναλλαγής  αποκλειστικά αρμόδια θα είναι  τα Δικαστήρια της Αθήνας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείται με οποιοδήποτε από τους όρους συναλλαγής  της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να μην την χρησιμοποιείται.


Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση, υπόδειξη ή παράπονό σας ή για οποιαδήποτε συνεργασία ή διαφήμισή σας είμαστε στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρας 09:00 μέχρι 16:00 στο τηλέφωνο 2510 326 310. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: babydecorgr@gmail.com
 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. Για να παραγγείλετε τα προϊόντα μας υπάρχουν οι εξής 2 τρόποι:

- Είτε μεσω του eshop μας προσθέτοντας στο καλάθι ολα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και κάνοντας ολοκλήρωση των αγορών σας δίνοντας τα στοιχεία σας.

- Είτε τηλεφωνικώς στο 2510 326 310 όπου κάποιο άτομο από το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα περιμένει με χαρά να σας εξυπηρετήσει.​​

2. Συμπληρωματική παραγγελία


Μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας ή να υποβάλλετε μία καινούργια (ώστε να τις παραλάβετε μαζί και να αποφύγετε διπλά έξοδα αποστολής) αν κάνετε την συμπληρωματική  παραγγελία  σας το αργότερο εντός 48 ωρών  μετά την πρώτη  παραγγελία σας.
Στα σχόλια της συμπληρωματικής παραγγελίας θα πρέπει να αναφέρετε και τον κωδικό της πρώτης σας παραγγελίας.


3. Ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας


      1.  Για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνσή σας μετά την ολοκλήρωσή της θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με  e-mail το αργότερο 48 ώρες  από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Όλες οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Φ.Π.Α.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέξτε τρόπο πληρωμής:

 

1.  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της αξίας της παραγγελίας σας αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία της παραγγελίας στον  παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:  

 ​

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
IBAN: GR62 0140 5760 5760 0200 2006 020

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR31 0172 2450 0052 4500 3631 339

 ​

Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε στο email: babydecorgr@gmail.com. Οι παραγγελίες που δηλώνονται με τραπεζική κατάθεση θα κρατούνται σε εκκρεμότητα δέκα (10) ημέρες μέχρι να εξοφληθούν. Μετά το πέρας των 10 ημερών αν δεν έχουν εξοφληθεί θα ακυρώνονται. 

 
2.  Με αντικαταβολή
Η Υπηρεσία της αντικαταβολής είναι μια έξτρα υπηρεσία που χρεώνεται με το ποσό των 2.00€ πέραν του κόστους των μεταφορικών.

3. Με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του paypal λογαριασμού μας στο email tmoumtzis22@gmail.com

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραγγελία σας εκτελείται με την  αποστολή της  με την συνεργαζόμενη  εταιρεία courier της ACS COURIER.


Άμεσα, με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.


Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση των προϊόντων στις μεταφορικές εταιρίες για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή αυτών  από υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρίας. 

Η πλειοψηφία των αποστολών γίνεται με την ACS COURIER σε 2-4 εργάσιμες αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι αποστολές μεγάλων σε όγκο προΐόντων γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία και σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής αλλά μόνο κατάθεσης στη τράπεζα. 


Τιμές μεταφορικών

 

για όλη την Ελλάδα:

 

ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως ποσού

Αντικαταβολή για Ελλάδα: 2,00€

 


για Κύπρο:

έως 2 κιλά  15,00€
από 3-5 κιλά   26,00€

 

Μόνο με κατάθεση στη τράπεζα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Αν το  προϊόν το οποίο παραλάβατε  είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, θα πρέπει εντός τριών  (3)  ημερών από την παραλαβή του να στείλετε σχετικό e-mail στην εταιρία μας προκειμένου να διευθετήσουμε την επιστροφή του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος στην περίπτωση αυτή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και  να μην έχει χρησιμοποιηθεί, αλλιώς η εταιρία μας μπορεί να μην δεχθεί την επιστροφή. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος βαρύνουν την εταιρία μας.


Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό θα  πρέπει εντός τριών  (3)  ημερών από την παραλαβή  του να στείλετε σχετικό e-mail στην εταιρία μας προκειμένου να διευθετήσουμε την αντικατάστασή του χωρίς καμία επιβάρυνσή σας.


Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.


Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας πιστώνουμε τα χρήματά σας στο σύνολό τους.


*σημ. Τα ΧΡΩΜΑΤΑ ενδέχεται να έχουν μια μικρή απόκλιση απο αυτά των φωτογραφιών.

Σε τέτοια περίπτωση οι επιστροφές δεν είναι αποδεκτές.

bottom of page